Naar boven
   
     

Uitnodiging dagreis naar Lottum op zondag 11 augustus 2024

Beste rozenvrienden,

We nodigen jullie graag uit voor onze dagreis op 11 augustus.
In de voormiddag bezoeken we 2 tuinen, nl. Brookergarden en De Verborgen Tuin. Na de lunch in Eetcafé de Elze kunnen we genieten van de Rozenfeesten in Lottum.

Brookergarden is een zelfontworpen, gevarieerde bloemrijke tuin met romantische hoekjes, waar iedereen rust en inspiratie kan vinden. We krijgen er een kopje koffie en Limburgse vlaai aangeboden.

De Verborgen Tuin
is een oude tuin met een rijke geschiedenis. In 1963 werd de eerste boom aangeplant en sindsdien groeide de tuin uit tot een verborgen stukje paradijs voor elke tuinliefhebber.

Rozenfeesten in Lottum:
Er is live muziek, artiesten en een sfeervolle braderie. In de tuinen van de Rozenhof vinden we volop informatie over de roos. Er staan vele extra rozenmozaïeken en prachtige rozenobjecten.  Een bloemrijk spektakel dat men niet mag missen!

Vertrek Wellen:         7u30   
Busreizen Baus
Vertrek Lummen:     8u00    Carpool Lummen

We willen je vragen om een kwartier voor het vertrekuur aanwezig te zijn op de opstapplaats. We worden om 9u30 verwacht in Venlo- Blerick  .
Naar huis:                   18 u (ten laatste; het vertrekuur wordt bij aankomst in Lottum meegedeeld)

Inschrijven:    
Schrijf HIER in voor 4 augustus 2024. Deelnamekosten: 70 euro  per persoon over te schrijven op de rekening van Rozenvrienden BE96 0017 8301 5705 met vermelding ‘Dagreis Lottum’ en je opstapplaats.

We hopen jullie te mogen ontmoeten op deze dagreis,

Het bestuur van Rozenvrienden